Snabb service & jour

FÖR DINA ELBEHOV

Vi är experter på alla typer av elarbeten – oavsett storlek och tid på dygnet!

 Vi hanterar drift, underhåll och nyinstallationer!

Boka möte nuRing oss direkt!

Anlita rätt kompetens vid elinstallation

Södertörns Elektriker är behöriga elektriker som hjälper privatpersoner  företag med elarbeten. Vi utför nyinstallationer av el, samt tar hand om underhåll och felsökning när behovet uppstår. Oavsett om det gäller en enkel reparation eller en större installation står vi redo att hjälpa dig!

Elektriker
Huddinge

Behöver du installera eluttag?
Eller kanske byta elcentral?
Vi är proffs på elinstallationer!

Prisvärda
elinstallationer

Letar du efter en prisvärd
elektriker med rätt behörighet?
Vi erbjuder alltid fast pris!

Fokus på

SÄKERHET

Vi följer strikta säkerhetsnormer och använder lämplig utrustning för att säkerställa att alla elinstallationer är säkra.

Skräddarsydda

lösningar

Alla våra elarbeten utförs med rätt behörigheter och certifieringar enligt Elsäkerhetsverkets krav. Läs mer om oss här!

Vi erbjuder alltid

Kundgaranti

Du som kund är kärnan i vår verksamhet. Vi värdesätter hög service och ett bra kundbemötande för att tillgodose dina behov.

Hur arbetar vi? 3 enkla steg:

Så går det till

Vi är här för att hjälpa dig från första kontakt till färdigt elarbete! Få en skräddarsydd och kostnadsfri offert redan idag!

Varför välja oss? >>
Vilka elarbeten utför vi? >>

w

Kontakta oss

Allt börjar med att du berättar om ditt elprojekt som du behöver hjälp med. Vi lyssnar för att sedan erbjuda bästa möjliga lösning.

Kostnadsfri offert

Vi anpassar och skräddarsyr en offert efter dina behov och önskemål, kombinerat med vår erfarenhet. Vi tar hänsyn till vad som behöver utföras för att ge dig bästa resultatet.

Hembesök

Efter godkänd offert kommer vi personligen förbi och utför det överenskomna elarbetet. Vi ser till att arbetet blir gjort på bästa sätt och enligt dina förväntningar.

w

Vi är vakna för din skull! Eljour i Huddinge

Om du någonsin är i behov av en elektriker i Huddinge, Älvsjö eller Botkyrka har du tur – vi har alltid en elektriker på jour dygnet runt! Det stämmer, oavsett om klockan är 03:00 eller 15:00 finns det alltid en elektriker tillgänglig för att hjälpa dig. Vi är vakna för din skull ifall något oväntat skulle hända! Så om du hamnar i en knivig situation, tveka inte att ringa oss. Vi är på plats innan du vet ordet av!

Boka elektriker i Huddinge

Om du är i behov av en elektriker behöver du inte leta längre än till oss på elektriker i Älvsjö, Haninge och Botkyrka. Vi är den ledande leverantören av elektriska tjänster i området och vi är alltid här för att hjälpa till. Vare sig du behöver en enkel reparation eller en komplett omkoppling är vi här för att hjälpa dig. Vi är också tillgängliga dygnet runt för nödtjänster. Så om du har en elektrisk nödsituation, tveka inte att ring vår elektriker jour. Vi kommer att vara där för att hjälpa dig att komma tillbaka på rätt spår så snart som möjligt.

Därför ska du välja oss som din elinstallatör

Vi på Södertörns Elektriker är din lokala elektriker i Huddinge, Älvsjö och Botkyrka och vårt mål med vårt företag är alltid sätta kunden i fokus. Nöjda kunder utgör hjärtat i vårt företag, speciellt alla våra kunder Huddinge. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har certifierade elektriker som är tillgängliga för jour. Vår eljour är öppen dygnet runt för att du ska ha en vaken partner ifall nödsituationen uppstår

Så du är alltid varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via vårt formulär så kommer vi ut till dig direkt!

Alla typer av elarbeten

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom elinstallation allt från utförande- entreprenad, totalentreprenad, service och åtar oss alla möjliga typer av projekt, samarbeten, elinstallationer eller liknande uppdrag åt industriföretag, kontor, idrottsanläggningar eller andra offentliga miljöer samt privatpersoner. Skräddarsydda lösningar inom El & Data. Inga projekt är varken för små eller för stora.

Z

Certifierad elektriker i Älvsjö

Vi har all nödvändig certifiering för att utföra reparationer, underhåll och service av befintliga elinstallationer såväl som nyinstallationer. Elektricitet är livsfarlig och därför ska du alltid anlita en behörig elfirma vid elinstallationer och underhåll. Vi garanterar att arbetet utförs på rätt sätt och att installationen är mycket säker.

FÅ HJÄLP MED DITT ELPROJEKT - BEGÄR OFFERT

Vi hjälper dig hela vägen!

Vi kontaktar dig inom 12 timmar.

Snabb hjälp och kostnadseffektiva installationer!

Boka en lokala elektriker!

Fast pris. Behörig elektriker. Korta väntetider.

Behöver du hjälp med elinstallation, felsökning eller service? Vi på Södertörns Elektriker finns här för att stödja dig! Vi erbjuder snabba installationstider och hjälper dig längs hela vägen, oavsett om det är ett stort eller litet projekt.

Södertörns Elektriker är specialister på att erbjuda skräddarsydd hjälp som uppfyller dina unika behov och önskemål. Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten av vårt arbeteTa första steget mot en skräddarsydd lösning genom att fylla i vår offert. Vi ser fram emot att skapa den perfekta lösningen just för dig!

Ring oss när du vill!

Telefon: 08 - 580 97 664

Z

Passion för service

Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga servicen vid varje eluppdrag, genom professionellt och pålitligt arbete.

Z

Lösningsorienterad

Vi är fokuserade på att hitta lösningar för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, utifrån våra resurser, kompetens och förutsättningar.

Z

100% Kvalitet

Vi garanterar alltid hög kvalitet på vårt elarbete och ser till att det blir korrekt installerat från första början. För oss är detta av yttersta vikt.

Vad kan en behörig elektriker göra?

Ett urval av vanliga elarbeten som vi på Södertörns Elektriker brukar utföra:

 • Belysning – inomhus och utomhus
 • Köks- och badrumsinstallationer
 • Laddbox eller laddstolpe
 • Byte av elcentral
 • Golvvärme och termostat
 •  Nybyggnation
 • Om- och tillbyggnad för kontor, butiker, industrier och andra offentliga miljöer
 • Renovering
 • Service och felsökningar – felsöker och reparerar bland annat värme och kyla samt belysningsanläggningar
 • Data- och teleinstallation
 • Fastighetsnät data – Installation av industrimaskiner etc
 • Fastighetsservice

Kontakta oss vid frågor eller fyll i vårt formulär för att få ett prisförslag.

Får jag byta vägguttag själv?

Att byta vägguttag själv är tillåtet enligt bestämmelserna, förutsatt att de uttag som byts ut är specifikt konstruerade för en maximal strömstyrka på 16A och att de är placerade i en separat kapsling eller dosa. Det är dock viktigt att notera att du inte får byta ut ojordade uttag till jordade själv. En sådan arbetsuppgift bör endast utföras av en professionell och behörig elinstallatör.

Genom att överlåta arbetet med att byta ut eluttag till ett Södertörns Elektriker kan du vara säker på att det utförs på ett säkert och korrekt sätt. Dessa företag har den nödvändiga kompetensen och erfarenheten för att genomföra elinstallationer enligt gällande säkerhetsföreskrifter och regler.

Hur mycket kostar det att anlita elektriker?

När du anlitar en elektriker kan priset variera beroende på typ av elarbete, om det är under jourtid samt hur omfattande arbetet är. Den lägsta kostnaden som vi på Södertörn Elektriker debiterar är 1 800 kr efter 30% rotavdrag.

Kan ni åtgärda flera saker under samma tillfälle?

Vi kan hantera elinstallationer på flera områden samtidigt om det behövs. För att få en uppfattning om tidsåtgången för det totala arbetet, vänligen specificera alla områden i det formulär som du skickar in till oss.

Hur vet jag om en elektriker är behörig?

Vi samarbetar endast med behöriga och certifierade elektriker. Du kan också verifiera detta genom att kontakta Elsäkerhetsverket för att säkerställa att vi uppfyller de högsta standarderna när det gäller elsäkerhet och professionell kompetens.

Ring oss för support

VÅR ELBLOGG

TA DEL AV DET
SENASTE INOM EL,
DRIFT & UNDERHÅLL!

Boka elektrikerhjälp i Hammarbysjöstad

Boka elektrikerhjälp i Hammarbysjöstad

När det uppstår elproblem är snabb åtgärd och pålitlighet av yttersta vikt. Vår dedikerade grupp av Elektriker i Hammarbysjöstad är redo att lösa dina elektriska utmaningar med omedelbar service och pålitliga lösningar. Elektriker Hammarbysjöstad - Omedelbar...

läs mer
Anlita elektrikerhjälp i Liljeholmen

Anlita elektrikerhjälp i Liljeholmen

När det kommer till elproblem är snabb åtgärd och pålitlighet av yttersta vikt. Elektriker i Liljeholmen står redo att lösa dina elektriska utmaningar med omedelbar service och pålitliga lösningar. Elektriker Liljeholmen - Omedelbar Respons vid Akuta...

läs mer

Erfaren elektriker Huddinge

– proffs på elinstallationer i Huddinge

Om du är i behov av en elektriker behöver du inte leta längre än till oss på elektriker i Huddinge.

Vi är den ledande leverantören av elektriska tjänster i Huddinge och vi är alltid här för att hjälpa till. Vare sig du behöver en enkel reparation eller en komplett omkoppling är vi här för att hjälpa dig.

Vi är också tillgängliga dygnet runt för nödtjänster. Så om du har en elektrisk nödsituation, tveka inte att ring vår elektriker jour. Vi kommer att vara där för att hjälpa dig att komma tillbaka på rätt spår så snart som möjligt.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor och funderingar!

Vi installerar laddboxar i Haninge!

– samt laddstationer för elsparkcyklar

Vi är kvalificerade och behöriga elektriker som specialiserar oss på installation av laddstationer och laddboxar.

Har du en elbil eller funderar på att skaffa en? Då behöver du en laddstolpe i ditt hem! Som tur är har vi på Södertörns Elektriker precis rätt laddbox för dig.

Vi utför professionella installationer av laddstolpar och laddboxar för dig som behöver det i Haninge. Oroar du dig för att den inte fungerar under natten? Oroa dig inte, vi erbjuder dygnet runt-jourtjänst för just dig! Tveka inte att kontakta oss redan idag för att få hjälp!

Nyttja ROT-avdraget - Elektriker Botkyrka

– Skattereducering på elarbeten

Vi är experter på eltjänster och erbjuder prisvärda elinstallationer utan att kompromissa med säkerheten.

Som privatperson kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar en elektriker i Haninge. Detta skatteavdrag gör det möjligt att minska kostnaden för elarbetet.

Vi hjälper dig gärna att dra fördel av ROT-avdraget och skickar alltid en gratis offert. Våra kunniga elektriker står redo att utföra olika typer av elarbeten, från installation av belysning till elreparationer och elservice. Ta kontakt med oss idag för pålitliga och prisvärda eltjänster. Vi på Södertörn Elektriker din lokala elektriker Botkyrka, Huddinge och Älvsjö.

Läs mer om rotavdraget och vad som gäller på Skatteverkets hemsida.

Etablerad elfirma i Älvsjö

– vi utför alla typer av elarbeten

Vi är din pålitliga och lokala elektriker i Älvsjö och är redo att hjälpa dig med alla dina elbehov.

Oavsett om det handlar om att byta elcentral, montera lampor, installera väguttag eller installera dimmers, finns vi här för att ge dig den bästa servicen.

Vårt erfarna team av elektriker garanterar säkra och professionella installationer, så att du kan känna dig trygg i ditt hem. Vi strävar efter att leverera högkvalitativt arbete och nöjda kunder. Lita på oss för alla dina elprojekt i Älvsjö. Kontakta din lokala elektriker Älvsjö för att boka en tjänst eller begära en kostnadsfri offert.