Om oss

Vi på Södertörns Elektriker är din lokala elektriker i Söderort. Vår personal är behörig och certifierad för att utföra alla typer av elarbeten. Lita på oss för professionell och pålitlig service. Välkommen!

VILKA ÄR VI?

Södertörns Elektriker är ett företag som värnar om säkerheten på allvar. Vi tar oss an uppdrag oavsett storlek – inget är för stort eller för litet för oss. Vi samarbetar med både stora och små företag samt privatpersoner. Med fokus på trygghet ser vi till att våra kunders tillgångar och information är skyddade. Vårt team av experter är välutbildade och utrustade med den senaste tekniken för att hantera alla säkerhetsutmaningar. Samtliga elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverkets kriterier samt erhåller ID06.

HUR ARBETAR VI?

Med vår gedigna erfarenhet har du alltid förtroendet för att vi levererar kvalitet och håller tidsramarna. Vi utför varje uppdrag med precision för att säkerställa att inga återkommande problem uppstår.  Vår dedikerade personal ser fram emot att samarbeta med dig och erbjuda en trygg och säker arbetsmiljö. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller lämna en referens, tveka inte att kontakta oss idag!

Z

Passion för service

Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga servicen vid varje eluppdrag, genom professionellt och pålitligt arbete.

Z

Lösningsorienterad

Vi är fokuserade på att hitta lösningar för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, utifrån våra resurser, kompetens och förutsättningar.

Z

100% kvalitet

Vi garanterar alltid hög kvalitet på vårt elarbete och ser till att det blir korrekt installerat från första början. För oss är detta av yttersta vikt.